Ochtenddrankje

Een energieke en reinigende start van de dag met dit ochtenddrankje.

Wat heb je nodig: 2 el appelazijn, 1/2 citroen, 1/4 baking soda, 300 tot 500 ml water en een snuf kaneel.

Bereiding: 2 el appelazijn los je op in lauwwarm water, hierbij gaat een halve uitgeperste citroen, voeg dan de baking soda toe en een snuf kaneel. Drink dit direct na het opstaan.

Waarom?

Het is een wondermiddel voor je spijsvertering, helpt bij het afvallen, versnelt je stofwisseling en vermindert je hongergevoel. Citroenen zitten vol met vitamines, waaronder vitamine C, ijzer, calcium, magnesium, fosfor, koper, kalium en vezels. Dit zorgt voor een reiniging van onze lever en bloed. Het ontgift en ruimt schadelijke stoffen op.

Appelazijn en citroen zijn ontzettend goed voor het ontgiften. Baking soda zorgt ervoor dat het drankje wordt geneutraliseerd zodat het goed opgenomen kan worden door de nieren. Niet iedereen maakt voldoende bicarbonaat aan in de nieren, dit zit in baking soda.

Kaneel is voor de koolhydraatstofwisseling. Het zorgt ervoor dat je minder pieken en dalen in je bloedsuiker hebt, waardoor je minder snel trek zult ervaren.

Probeer het eens een paar dagen uit!

Geef een reactie