Ik vind het belangrijk dat als je de uitdaging aan gaat met mij en jezelf dit goed voelt voor jou. Graag stel ik mezelf daarom even voor!

Mijn naam is Sabine de Heer en ik mag mezelf diëtist noemen in maart 2018. Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik de opleiding Horeca Ondernemer  Manager op de hotelschool gevolgd en afgerond. Maar ik wilde meer en ben toen verder gaan leren.

Afgelopen jaren heb ik veel moeite gehad om mijn draai te vinden. De wereld waarin we leven had een grote invloed hierop, want de wereld lijkt te bepalen hoe we eruit moeten zien, wat we moeten bezitten en hoe we ons moeten voelen. Hier streefde ik naar met als gevolg veel teleurstellingen. Ik besefte dat ik mijn leven niet zo wilde leiden en besloot om het heft in eigen handen te nemen. Ik heb veel ervaringen mogen opdoen en geleerd dat voeding, gedachten, ontspanning en beweging niet los van elkaar gezien kunnen worden. Ik spreek uit ervaring, omdat ik zelf jaren rond heb gelopen met spijsvertering- en huidklachten. Gedurende mijn studie tot diëtist heb ik het geleerde in de praktijk gebracht, maar dit werkte voor mij niet altijd. Naarmate mijn studie vorderde heb ik mezelf verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer, ayurveda en het programma metabolic balance. Hieruit is mijn visie ontstaan om met oeroude en nieuwe inzichten te gaan werken, want dit werkt!

Ik heb geleerd dat:

· voeding invloed heeft op je emoties, energie, kracht en uithoudingsvermogen

· beweging invloed heeft op de opname en verwerking van voedingstoffen, emoties en wilskracht

· emoties invloed hebben op je algehele gezondheid

Dit heeft mijn interesse gewekt om verder te gaan leren op het gebied van yoga en ayurveda. In januari 2018 start ik met een 2- jarige yoga opleiding, zodat ik in de toekomst ieder individu kan ondersteunen in de algehele gezondheid. Maar je kunt nu ook al terecht namelijk voor voeding- en leefstijladviezen en een verandering van mindset.

Herken je dat het niet lukt om jouw doel te bereiken met alleen een verandering van je voedingspatroon, neem dan eens contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten.