Over ons

SABINE DE HEER | OPDRICHSTER VAN SOLUNE | DIËTIST, YOGADOCENT & COACH

Ik help jou met heel veel plezier op weg naar een gezonde en blijvende leefstijlverandering.

Mijn naam is Sabine de Heer, ik ben 26 jaar en ben afgestudeerd als diëtist – coach – yogadocent en oprichtster van Solune – Lifestyle Changing. De praktijk is gevestigd in Zuid – Holland.

Ik zal in een notendop vertellen, waar ik voor sta, waarom ik jou wil inspireren op weg naar een natuurlijke en gezonde leefstijl en hoe dit kan bijdragen aan jouw algehele gezondheid.

 

Wie sta ik voor?

Ik wil jou inspireren op weg naar een natuurlijke, volwaardige en gezonde levenslange leefstijl. Met voeding kan ontzettend veel bereikt worden, helaas wordt er vaker gekozen voor lekker, makkelijk en ongezond eten dan voor lekker en gezond eten. Dit is niet gek, want overal waar we kijken of waar we zijn is er eten beschikbaar. Als je door de supermarkt loopt is zeker 80% van het eten bewerkt of verpakt om ons leven makkelijker te maken en snel eten op tafel te zetten. Dat niet alleen, ook worden we misleidt door alle teksten en claims op verpakkingen, waardoor het maken van een juiste keuze steeds ingewikkelder wordt. Omdat we dagelijks eten wordt er niet altijd meer over nagedacht, het is vaak een gewoonte geworden om op een bepaalde manier te eten. Wat ik vaak zie is dat het ontbijt en de lunch elke dag hetzelfde is. Hierdoor krijg je een overvloed aan voedingstoffen van bepaalde producten die vaak gegeten worden en een tekort aan voedingstoffen waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt of ze geprobeerd hebt.

 

Maar wist je dat?

Natuurlijk, gezond en volwaardig eten:

  • Heel simpel kan zijn?
  • Voordeliger is dan alle kant en klare verpakkingen?
  • Je in een handomdraai wat op tafel kunt zetten?
  • Je langer een goed en verzadigd gevoel hebt?
  • Je met drie maaltijden meer energie overhoudt dan met zes maaltijden per dag?
  • Een combinatie van oervoeding en de nieuwste ontwikkelingen bijdragen aan een goede gezondheid?
  • Je meer spieropbouw ontwikkeld?
  • Je huid en spijsvertering zoveel beter gaan werken?

 

Mijn missie(s)

Bijdragen aan jouw gezondheid op mentaal en fysiek vlak.

Jou steunen in moeilijke tijden.

De juiste weg wijzen in de supermarkt, claims en alle informatie die je maar kunt vinden over voeding.

Werken met oeroude en nieuwe inzichten.

Ook geloof ik dat we zonder de juiste brandstof niet optimaal kunnen functioneren. Iedereen wil toch genieten in het leven en gezond door het leven gaan? Waarom zou je dan geen tijd en aandacht besteden aan je gezondheid? Voor mij is dat nummer 1 omdat ik weet hoeveel verschil het kan uitmaken. Wil jij dit ook een belangrijk onderdeel van je leven maken?

KENNETH VAN DER SAR | KOK & ONDERSTEUNER BINNEN DE ORGANISATIE

Meer info volgt binnenkort.