Laat je coachen om het maximale uit je gezondheid te halen. Klik op onderstaande Training(en) voor meer informatie.

 

Online training: volg je hart, start met afvallen.

De online training volg je hart, start met afvallen is erop gericht om jou kennis te laten maken met de werking van gedachte(s) en hoe deze een rol kunnen spelen bij het afvalproces. Verdere informatie over de training volgt nog, de training is nu nog in ontwikkeling.

MEER WETEN?

 

 

Coaching programma in een groep.

Wil je aan de slag om jouw leefstijl te veranderen, dan kan dat ook in een groep van maximaal 15 deelnemers. In een groep leer je van elkaar, kun je elkaar motiveren, kun je recepten en ideeën uitwisselen en leer je elkaar beter kennen. Wat is nou mooier om samen doel(en) te gaan behalen.

MEER WETEN?

 

 

Training op maat

Wil je individueel begeleid worden om jouw doel(en) te behalen bij bijvoorbeeld afvallen, aankomen, fitter en energieker door het leven gaan of adviezen en coaching bij medische aandoeningen dat is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Een gratis en vrijblijvend intake gesprek

Wil je meer weten of is het voor jou nog niet duidelijk wat je precies wilt vraag dan gratis en vrijblijvend een intake gesprek aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E- Book – Het milde Detox Plan.

In dit E-book maak je kennis met een milde detox. Na een periode van ongezond eten, veel sporten en het volgen van verschillende diëten kan het lichaam verzuurd zijn en worden voedingstoffen minder goed opgenomen. Een goede basis om te beginnen met een gezonde leefstijl is om het lichaam een reset te geven, dit kan met een milde detox. Heb je plannen om je leefstijl te veranderen dan is de milde detox een goede basis.

KOOP HET E-BOOK

 

Andere wensen of behoefte(n), laat het mij weten.