Hartsleven

Sinds ik mijn hart heb geopend en ben gaan leven vanuit mijn hart en gevoel ben ik ongelooflijk gaan groeien. Een groei die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik zat voorheen altijd in mijn hoofd, had veel oordelen, negatieve uitspraken en zocht altijd de logica ergens in. Toen ik ging beseffen dat dit niet is wie ik daadwerkelijk ben, maar dat het gedragingen waren die van generatie op generatie zijn doorgegeven ben ik deze gaan doorbreken en anders gaan kijken en leven. Dit heeft tijd, training en herhaling gekost. Het is erg makkelijk om terug te vallen in oude gewoontes en gedragingen. Door te geloven in mezelf, in mijn eigen kracht, kunnen en weten en dit dagelijks toe te passen ben ik geworden wie ik wil zijn en niet hoe andere mensen willen dat ik ben. Door mezelf te accepteren op alle fronten, accepteert de buitenwereld mij ook zoals ik ben. Nog steeds ben ik lerende elke dag weer. Spiegels worden mij voorgehouden net zolang tot ik zie waar ik aan moet werken. Dan is het moment om er iets mee te doen of weg te lopen. Door altijd het positieve te zien en de kansen die erin verscholen liggen kom ik steeds dichter tot wie ik werkelijk ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =