Levensenergie van eten

Door de natuur, planten, dieren en mensen stroomt levensenergie. Zonder levensenergie of een geblokkeerde levensenergie ontstaat vermoeidheid, somberheid, een depressie of andere lichamelijke klachten. Voor de meeste onder ons is levensenergie niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar als je het wilt voelen. Alles wat op de wereld groeit, bloeit en doodgaat heeft van de geboorte tot het overlijden levensenergie. Doordat we fabrieksmatige voeding consumeren geven we ons lichaam een product zonder waarde, een vulmiddel. Het is onnatuurlijk niet zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Het verteerd niet goed en de restproducten uit de fabriek worden niet verwerkt door de natuur. Het is misschien wel makkelijk, maar heeft geen waarde voor een goede gezondheid. Op langere termijn heeft dit schadelijke gevolgen voor ons lichaam, maar ook voor de wereld en de volgende generaties. Het is werkelijk zonde! Schakel om, kies voor wat moeder natuur op de wereld heeft gezet en draag hiermee bij aan je eigen gezondheid, de omgeving en de volgende generaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + twintig =