Begeleiding

Vanuit passie, liefde en ervaring begeleid ik jou naar de beste versie van jezelf. Als persoon ben ik recht door zee, open minded, betrouwbaar en een spiegel in jouw leven. De spiegel dient om jouw emoties en gedragingen los te maken en tot de kern van het probleem te komen. Jouw kern wordt glashelder en we kunnen dan gaan werken aan oplossingen. Een belangrijke sleutel is tijd! Er is tijd nodig om jezelf te ontwikkelen tot wie jij daadwerkelijk bent en wilt zijn in het leven.

Het beste uit het leven halen betekent voor mij onvoorwaardelijke liefde, een goede gezondheid en genieten van alle mooie dingen die aangereikt worden in het leven. Dit lijkt misschien onmogelijk maar dat is het zeker niet. Het leven is zoals jij er vorm aangeeft. Angst, onzekerheid, boosheid en andere emoties nemen vaak de overhand waardoor we niet verder komen in het leven. Op alle punten zijn er tegenpolen in het leven. Zonder zon is er geen maan, zonder eb geen vloed en zonder zwart geen wit. Wanneer je de ene kant ervaren hebt kun je ook de andere kant leren kennen, mits je jezelf ervoor open stelt of aan overgeeft.

Solune staat voor Sol en lune. De zon en maan. Een evenwichtig en gezond leven waarin verandering centraal staat. Het leven is continue onderhevig aan verandering, vaar mee met de stroming of blijf voor altijd vechten.

Mijn kennis en kunde is tot stand gekomen door leren, zien, ervaren en toepassen. Mijn achtergrond als voedingsdeskundige, diƫtist, en yogadocent hebben mij veel gebracht, maar zijn niet het uitgangspunt van mijn begeleiding. Jij bent uniek en zult je eigen pad bewandelen, niemand anders zou dat voor jou mogen doen. Mijn adviezen en begeleiding brengen je verder en geven je weer nieuwe inzichten, zodat je verder kunt groeien.